ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

The Simply Konjac Sponge και οι ευεργετίκες του ιδιότητες για το δέρμα μας!

Είναι σίγουρα το must-have προϊόν καθαρισμού της επιδερμίδας σας.

Το Konjac είναι αιωνόβιο φυτό που ευδοκιμεί στην Ασία σε μεγάλα υψόμετρα.Είναι εντελώς φυσικής προέλευσης, δηλαδή 97% νερό, πλούσιο σε ορυκτά και έχει ουδέτερο ph και έτσι αφήνει το δέρμα σε τέλεια ισορροπία.

Δημιουργείται από 100% αγνές ίνες Konjac και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλή απολέπιση, για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αισθάνεται αναζωογονημένη και λαμπερή.

Τα σφουγγάρια προσώπου και σώματος Konjac είναι δημιουργημένα αποκλειστικά από τη ρίζα του φυτού Konjac και χρησιμοποιούνται από τους Ιάπωνες για περισσότερα από 1500 χρόνια, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν στην υγεία. Τα σφουγγάρια κάνουν απαλό μασάζ στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και αναζωογονημένη, χωρίς να χρειάζεται η χρήση επιπλέον προϊόντος καθαρισμού ή σαπουνιού. Παρ’ όλα αυτά, αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά και τα αγαπημένο σας προϊόν καθαρισμού, τότε θα δουλέψει ακόμη πιο εντατικά και σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος.

Ανάλογα της ανάγκες του κάθε δέρματος υπάρχει και το κατάλληλο Konjac Sponge :

RED -> Ιδανικό για δέρματα που χρειάζονται ανανέωση.Κατεστραμμένα από ήλιο,ραγάδες και ευρυαγγείες.

GREEN -> Ιδανικό για λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

PINK -> Ιδανικό για ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα, απολεπίζει και αποξινώνει.Κατάλληλο για εκζέματα και ψωρίαση.

BLACK -> Ιδανικά για βαθύ καθαρισμό, μειώνει τα μαύρα στίγματα και απορροφα την λιπαρότητα.

WHITE -> Καθαρίζει σε βάθος τα ευαίσθητα δέρματα που αποφεύγουν να χρησιμοποιούν επιπλέον καθαριστικά προσώπου και σώματος. Εχει ph 8,4 και συγκρατεί 10 φορές το βάρος του σε νερό.

Θα τα βρείτε εδώ : http://www.eyewish.gr/?s=konjac&post_type=product