ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

Strobing: Το νέο contouring και πώς θα το πετύχετε.

strobing face chart by bellapiere

To Strobing είναι το καινούριο makeup trend που υιοθέτησαν πολλές διάσημες κυρίες και δεσποινίδες, και ακόμα περισσότεροι makeup artists των επωνύμων. Είναι ένα natural look στο οποίο δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ματ υφές. Το αποτέλεσμα; Δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς όμως να φαίνεστε λες και πέσατε στη χρυσόσκονη.

Πώς γίνεται: Αρχικά απλώστε την ενυδατική σας (σε αυτό το makeup, η ενυδάτωση είναι το A και το Ω!), κατόπιν απλώστε το foundation σας (αποφύγετε τις βαριές υφές), και μετά ξεκινήστε την εφαρμογή του αγαπημένου σας highlighter.

Κατά την εφαρμογή του highlighter, να θυμάστε ότι τονίζουμε μόνο τα σημεία του προσώπου τα οποία θα τόνιζε ο καλός φωτισμός. Δηλαδή, τα ζυγωματικά, τα κόκκαλα του φρυδιού, το κέντρο του μετώπου, τη μύτη και το πηγούνι. Στη φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το post, μπορείτε να δείτε όλα τα σημεία που μπορείτε να παίξετε με το φως. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας ή το πινέλο foundation που χρησιμοποιείτε, για να απλώσετε ομοιόμορφα το highlighter.

Καλή επιτυχία!

Tips:

– Αν θέλετε ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, πάρτε ένα καθαρό πινέλο και ταμπονάρετε προσεκτικά και απαλά τις περιοχές που τονίσατε.
– Όπως όλα τα makeup, το Strobing και το Contouring θέλουν μέτρο και αντίληψη σχετικά με το τι μας ταιριάζει και τι όχι. Π.χ. σε μία ώριμη επιδερμίδα ή ακνεϊκή, θα προτιμήσω να χρησιμοποιήσω ματ υφές και να κάνω contouring. Γιατί θέλουμε να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία και όχι αυτά όπου υστερούμε, ή δεν μας αρέσουν!
-Αν δεν έχετε highlighter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα foundation 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από αυτό που χρησιμοποιήσατε ως βάση.

Μαίρη Σταμούλη

Made in Heart
www.madeinheart.gr