ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από κακόβουλες επιθέσεις μέσω της τεχνογνωσίας της εταιρείας Philanthropy. Μεταξύ άλλων μέσων που χρησιμοποιούνται για την ασφαλή περιήγησή σας είναι οι υπηρεσίες Sucuri και Couldflare, που κάνουν την περιήγηση στο κατάστημά μας ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη.

Τα μόνα προσωπικά στοιχεία σας που παραμένουν στο σύστημά μας είναι αυτά που χρειάζονται για την ομαλή επεξεργασία των παραγγελιών σας, όπως το ονοματεπώνυμό σας, το email, το τηλέφωνο επικοινωνίας και η διεύθυνσή σας. Διατηρούνται ασφαλή με τα καλύτερα δυνατά μέσα, τόσο από τεχνολογικής άποψης, όσο και από πλευράς φυσικής πρόσβασης. Δίνουμε μεγάλη βάση στην ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας και μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται μέσω του συστήματος PayPal και του συστήματος Viva Payments. Μπορείτε να επιλέξετε όποια από τις δύο μεθόδους σας εξυπηρετεί για πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Η χρήση των μεθόδων αυτών σημαίνει πως δεν ερχόμαστε σε επαφή με ευαίσθητα δεδομένα, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας.

Αν επιλέξετε το PayPal ή τη Viva Payments ως τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στη σχετική, ασφαλή σελίδα της κάθε υπηρεσίας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Αν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία αυτή ή οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.