ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

Γιατί να προτιμήσω mineral make up;

Bellapierre Mineral Makeup

Μία γρήγορη ματιά στους λόγους που κάνουν το mineral makeup καλύτερη επιλογή από τους παραδοσιακούς ανταγωνιστές του.

Το mineral makeup (δηλαδή το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα) είναι καλύτερο για το δέρμα μας, όχι για τα συστατικά που περιέχει, αλλά για τα συστατικά που ΔΕΝ περιέχει. Το mineral foundation δεν περιέχει ταλκ, συντηρητικά, παραβίνες έλαια, άρωμα και άλλα πρόσθετα συστατικά που συχνά ερεθίζουν το δέρμα μας ή προκαλούν εξάρσεις ακμής που υπό άλλες συνθήκες δεν θα εμφανίζονταν.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά foundations, το mineral foundation επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ταυτόχρονα προσφέρει φυσική προστασία από τον ήλιο.

Το mineral foundation είναι ιδανικό για τις επιδερμίδες με ρυτίδες, ακμή, ευρυαγγείες, ξηρότητα, έντονη λιπαρότητα, κοκκινίλες και κάθε είδους ερεθισμό και ατέλεια που θέλουμε να κρύψουμε. Χάρη στη σύστασή του, έχει τη δυνατότητα να καλύπτει διακριτικά και αποτελεσματικά όλα όσα θέλουμε να κρύψουμε, χωρίς να δίνει την εικόνα του “χτισμένου” προσώπου, αλλά μιας ξεκούραστης, υγιούς επιδερμίδας.

Το mineral makeup είναι πολύ οικονομικό: προσφέρει ευελιξία στο μακιγιάζ, αφού μπορεί να αναμιχθεί και να δημιουργήσει περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ. Αν αναμειχθεί με κρέμα ενυδάτωσης, μετατρέπεται σε υγρό foundation, αν το προτιμάτε από τη μορφή σε σκόνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως concealer, για ελαφριά κάλυψη ή για ακόμα περισσότερη κάλυψη, αν αυτό χρειάζεστε, απλώς απλώνοντας μεγαλύτερη ποσότητα. Κυρίως, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να δώσει έντονη κάλυψη και έχει τεράστια διάρκεια ζωής.

Μία από τις καλύτερες εταιρείες mineral makeup είναι η Bellapierre, της οποίας όλα τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και mineral, όχι μόνο το foundation και αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες που προτιμούν τα φυσικά καλλυντικά για την περιποίησή τους, καθώς και για τις γυναίκες με προβλήματα ακμής, με ερεθισμούς και κοκινίλες, με ρυτίδες κ.λπ.

Μέρος αυτού του άρθρου δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Savoir Ville και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Το μακιγιάζ της Bellapierre θα το βρείτε αποκλειστικά στο eshop επώνυμων καλλυντικών και ειδών μακιγιάζ Eyewish.gr.