ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

Πόσο πραγματικά κοστίζουν τα ψώνια σας;

Συχνά μας ρωτάτε ποιο είναι το κόστος αποστολής στο Eyewish.gr. Το κόστος αποστολής με courier είναι μόλις €3,9 όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, όσο απομακρυσμένη περιοχή κι αν είναι ενώ, αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη απο €49, τότε η αποστολή είναι δωρεάν.

Αλλά το σημαντικότερο που πρέπει να ξέρετε, είναι πως κανένας τρόπος πληρωμής δεν έχει επιπλέον χρέωση! Πολλές φορές, φτάνουμε μέχρι το καλάθι μας και βλέπουμε πως η αντικαταβολή ή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, PayPal ή άλλη υπηρεσία, χρεώνεται έξτρα. Αυτό δεν συμβαίνει στο Eyewish.gr. Όταν επιλέγετε αυτά που θα αγοράσετε, ξέρετε πάντα πόσα θα πληρώσετε για την αποστολή και την πληρωμή τους και καμία άλλη χρέωση δεν σας περιμένει.

Όταν υπολογίζετε πόσο θα σας κοστίσει ένα προϊόν και αν ένα προϊόν είναι φτηνότερο στο ένα κατάστημα ή στο άλλο, υπολογίστε και αυτά τα έξοδα. Συχνά, ένα προϊόν φαίνεται φτηνότερο, αλλά όταν φτάνουμε στο καλάθι μας και επιλέξουμε τρόπο αποστολής και πληρωμής και υπολογιστούν οι έξτρα χρεώσεις, καταλήγουμε να πληρώνουμε το προϊόν αυτό ακριβότερα. Ψωνίστε λοιπόν προσεκτικά και υπολογίστε όλα τα έξοδα όταν αποφασίζετε ποιο κατάστημα έχει το προϊόν που θέλετε σε καλύτερη τιμή.

Στο Eyewish.gr, ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε και πόσο κοστίζει αυτό που διαλέξατε! Εδώ, μπορείτε να ψωνίσετε τα επώνυμα καλλυντικά σας, το μακιγιάζ, τα αρώματα και τα είδη καθημερινής περιποίησης και ενυδάτωσης, με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μέσω internet, χωρίς να βγείτε καν από το σπίτι σας και ξέρετε πάντοτε πως τα στοιχεία σας είναι ασφαλή, πως ό,τι παραγγείλετε θα είναι αυτό που θα λάβετε, ξέρετε ακριβώς τι θα πληρώσετε και πως πάντα κάποιος βρίσκετε στην άλλη άκρη της γραμμής για να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά αν το χρειαστείτε.

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε και …καλά ψώνια!