ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 6957219988 - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ €49!

Clinique – Σύντομη ιστορία

Πώς ξεκίνησε

Η Clinique δημιουργήθηκε το 1968 μετά από άρθρο της Αμερικανικής Vogue που με θέμα το όμορφο δέρμα και αν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας σωστής συνταγής περιποίησης. Η τότε αρχισυντάκτρια της Vogue, Carol Philips, η νύφη της Estee Lauder, Evelyn Lauder και ο δερματολόγος Norman Orentreich συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία εταιρεία με δερματολογική προσέγγιση στα προϊόντα περιποίησης. Σήμερα η Clinique είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες περιποίησης δέρματος και καλλυντικών προϊόντων διεθνώς με παρουσία σε 135 χώρες και μέλος, φυσικά, του ομίλου Estēe Lauder.

Η βασική ιδέα

Ο κινητήριος άξονας της Clinique είναι το σύστημα περιποίησης δέρματος τριών σταδίων (3-step skin care system): καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση. Δεν είναι βέβαια και καμία επιστήμη, είναι όμως ένας εύκολος κανόνας για να ακολουθήσει κανείς. Ίσως έχετε τις αμφιβολίες σας για την καθημερινή απολέπιση, αλλά αν το δοκιμάστε θα δείτε διαφορά. Το σύστημα τριών σταδίων διατίθεται σε εκδοχές για όλα τα δέρματα, ενώ το best seller της εταιρείας παραμένει εδώ και χρόνια η Dramatically Different Moisturising Lotion.

Εκτός από τη βασική ιδέα…

Η σειρά μακιγιάζ της Clinique είναι εξαιρετική, με πρώτα και καλύτερα προϊόντα, κατά την άποψή μας, τις σκιές ματιών και τα ρουζ (άψογη εφαρμογή και υπέροχα χρώματα).

Share this post